مراسم اختتامیه و آیین نکوداشت هفته پژوهش دانشگاه علامه طباطبائی
به گزارش معاونت پژوهشی دانشگاه، دکتر شجاع احمدوند، دانشگاه علامه طباطبائی را خانه دانشوران و اندیشمندان علوم انسانی دانست و راهبردهای هفتگانه پژوهشی را تشریح کرد.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی اظهار کرد علوم انسانی به عنوان غایت گذار سازمان علم تشکیل شده است و مراد از غایت گذاری در وهله اول فهم و تبیین مسائل جامعه و در وهله دوم تحقق نیازها، منوط به تامین منابع لازم برای اجرایی کردن و محقق شدن برنامه ها و طرح ها است. وی در ادامه پژوهش در دانشگاه را به دو دسته تقسیم کرد: اول پژوهش های ناظر به شناخت مسائل و بحران های جامعه و دوم پژوهش هایی که ماهیت نظری دارند و رسالت اصلی شان گسترش مرزهای دانش است. وی در پایان سخنرانی، به بیان هفت راهبرد کلیدی دانشگاه که برای پیشبرد پژوهش های کاربردی معطوف به اهداف و رسالت ها تدوین شده است پرداخت:
- ارتقای شأن و به رسمیت شناختن منزلت علوم انسانی
- شناسایی بررسی وضعیت انسان در عصر هوش مصنوعی
- شناخت و تعامل با نسل زد
- مسئولیت پذیری و ایفای نقش در زمینه کاهش مهاجرت جوانان و نخبگان
- توسعه نهادهای دانش بنیان
- بین المللی شدن آموزش عالی
- پشتیبانی از پژوهشگران با تأسیس «صندوق پژوهش و فناوری» و «مسائل توسعه و سرمایه گذاری»
در این مراسم با حضور خانواده مرحوم علامه طباطبائی از هفت جلد کتاب شرح اندیشه های فیلسوف و مفسر گرانقدر علامه طباطبائی رونمایی شد و در پایان از پژوهشگران برگزیده کشوری، پژوهشگر پراستناد بین المللی، پژوهشگر برتر دانشگاه، پژوهشگران برتر جوان و پژوهشگران برتر دانشکده ها و کارشناسان برتر پژوهشی دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
نظر شما :