عزم دانشگاه علامه طباطبائی برای حل مسائل دستگاه‌های اجرایی

۱۳ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۳ کد : ۲۸۲۳۱ خبر روز
تعداد بازدید:۷۶
نشست هم‌اندیشی سرپرست معاونت پژوهشی با رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی وابسته به وزارت تعاون کار و رفاه امور اجتماعی در راستای همکاری با دستگاه‌های اجرایی و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه برای حل مسائل و مشکلات آنان یکم بهمن ماه سال جاری در بهمن ماه سال جاری برگزار شد.
عزم دانشگاه علامه طباطبائی برای حل مسائل دستگاه‌های اجرایی

عزم دانشگاه علامه طباطبائی برای حل مسائل دستگاه‌های اجرایی

به گزارش معاونت پژوهشی دانشگاه، جلسه هم‌اندیشی «موسسه کار و تامین اجتماعی» وابسته به وزارت تعاون کار و رفاه امور اجتماعی با حضور سرپرست معاونت پژوهشی دانشگاه، مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه، رؤسای دانشکده‌های علوم اجتماعی و حسابداری و مدیریت و نمایندگان موسسه کار و تامین اجتماعی برگزار شد. در این جلسه که با هدف بررسی و تقویت همکاری‌های علمی و پژوهشی میان دو نهاد، به ویژه در زمینه‌های مرتبط با مطالعات کار و تامین اجتماعی تشکیل گردید، دکتر ماندانا تیشه یار، سرپرست معاونت پژوهشی دانشگاه، دکتر مظفر جمالیان پور، مدیر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه، دکتر میرعلی سید نقوی، رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری، دکتر علی اکبر تاج مزینانی، رئیس دانشکده علوم اجتماعی، دکتر صادقی فر، رئیس مؤسسه کار و تامین اجتماعی، دکتر کارگر، معاون پیوهشی اسبق موسسه و دکتر صادقیان، معاون پژوهشی موسسه حضور داشتند.

دکتر جمالیان­پور، در این نشست بر اهمیت ارتباط نزدیک بین دانشگاه و صنعت تاکید کرد و پیشنهادهایی برای برقراری و توسعه ارتباط موثر ارائه داد. وی تصریح کرد: همکاری‌های پژوهشی می‌تواند به بهبود کیفیت آموزش و پژوهش در حوزه کار، تعاون و تامین اجتماعی کمک شایانی نماید.

 در ادامه جلسه دکتر صادقی فر، با بیان نقاط قوت این همکاری‌ها به تشریح برنامه‌های آینده مؤسسه در زمینه پژوهش‌های کاربردی پرداخت. وی از اعلام آمادگی کامل مؤسسه برای همکاری با دانشگاه علامه طباطبائی برای حل مسائل و نیازهای موسسه کار و تامین اجتماعی خبر داد. همچنین موضوعات تاسیس مرکز افکارسنجی موسسه با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی، برگزاری کارگاه‌های علمی مشترک، حمایت از رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها، ترجمه کتاب در حوزه کار و تعاون، توصیه‌های سیاستی دانشگاه به موسسه و خدمات مشاوره ای از دیگر محورهای مورد تاکید ایشان در همکاری دوجانبه بود.

 دکتر صادقیان، به ارائه چشم اندازهای پژوهشی موسسه پرداخت و بر اهمیت همکاری با دانشگاه در راستای تحقق اهداف پژوهشی مؤسسه تاکید کرد. تولید دانش تخصصی، اشاعه دانش و تناسب نرخ تحقیق و عمل از اصلی‌ترین مباحث ایشان بود.

دکتر سید نقوی، نیز به بررسی طرح‌های پژوهشی مشترک میان دانشگاه و مؤسسه کار و تأمین اجتماعی پرداخت. وی بر اهمیت حمایت از پایان نامه‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی دانشجویان تاکید کرد و خواستار ایجاد بسترهای مناسب برای انجام این تحقیقات شد.

 دکتر تاج مزینانی، نیز بر لزوم توجه به مسائل اجتماعی و اقتصادی در پژوهش‌ها تأکید کرد و بر ضرورت توجه به نیازهای جامعه و انجام تحقیقات و رساله‌های دانشجویی با همکاری استادان دانشکده علوم اجتماعی در حوزه‌هایی چون فرهنگ کار، کارآفرینی، سیاست گذاری اشتغال تاکید نمود و اذعان داشت: پژوهشکده سیاست­گذاری و مطالعات اجتماعی با هدف خدمت به تحقیقات حوزه علوم اجتماعی به نظام حکمرانی ایجاد شده است. وی افزود: در این راستا می‌توان از همکاری و ظرفیت این پژوهشکده نیز بهره برد. وی همچنین بر ضرورت فعالیت در حوزه‌هایی از قبیل علوم اجتماعی محاسباتی، هدایت و مسیریابی شغلی دانشجویان و حل مسئله با همکاری دانشگاه و موسسه کار و تأمین اجتماعی تاکید کرد.

 در پایان دکتر تیشه ­یار در سخنرانی با تاکید بر اهمیت همکاری میان دانشگاه و سازمان‌ها و ایجاد زمینه‌هایی برای انجام طرح‌های پژوهشی با توجه به مسائل و نیازمندی سازمان‌ها و نهادها گفت: فراهم نمودن زمینه برای انجام فرصت‌های مطالعاتی اعضای هیئت علمی دانشگاه، پذیرش دانشجویان پسا دکتری بر اساس نیازمندی‌های تعریف شده از سوی مؤسسه، انجام طرح‌های پژوهشی و حمایت از رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی و برگزاری دوره‌های آموزش ضمن خدمت از جمله مواردی است که می‌تواند بسیار اثرگذار باشد. وی همچنین بر ضرورت تالیف کتاب‌های مشترک و نیز برگزاری نشست‌های حل مسئله به عنوان راهکارهایی برای ارتقای سطح پژوهش‌ها در این همکاری‌ها تاکید کرد.

 

کلیدواژه‌ها: مؤسسه کار و تأمین اجتماعی تولید دانش کارآفرینی


نظر شما :