دومین جلسه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص)

گزارش خبری دومین جلسه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص)
در راستای تقویت پیوند میان دانشگاه و صنعت، دومین جلسه همکاری مشترک فیمابین دانشگاه علامه طباطبائی و هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۶:۳۰ برگزار شد. در این نشست که با حضور جمعی از مدیران، اعضای هیأت علمی دانشگاه و نمایندگان هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی برگزار شد، حاضرین به بررسی ابعاد تفاهمنامه مشترک و راهکارهای عملیاتیسازی آن پرداختند.
آقای مهندس شهاب فلاح معاون محترم هماهنگکننده هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، دانشگاه علامه طباطبائی را مرجع علوم انسانی و اجتماعی ایران خواند و بر نقش کلیدی آن در معادلات داخلی و بینالمللی تأکید کردند. وی اظهار داشت: «علوم انسانی در ایران هنوز جایگاه شایسته خود را نیافته، اما دانشگاه علامه طباطبائی میتواند با بهرهگیری از ذخیره علمی خود، در مدیریت و پویایی تعاملات میان دانشگاه، جامعه و صنعت پیشگام باشد». ایشان قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) را نهادی فراحزبی و موتور محرکه دولت معرفی کردند که منابع ملی را در خدمت مردم به کار میگیرد. وی انعقاد تفاهمنامه را نقطه عطفی استراتژیک دانستند و باور داشتند امضای تفاهم نامه بین رئیس دانشگاه وقت و فرمانده قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) سازندگی خاتمالانبیاء، اهمیت آن دوچندان کرده است.
آقای مهندس صحتپور مدیر تحقیق و توسعه هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی به معرفی هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی پرداخته و بیان کردند این هلدینگ با ۲۲ شرکت، ۲۲ هزار پرسنل مستقیم و ۸۰ هزار پرسنل غیرمستقیم، گستردگی فعالیتهایش بینظیر است.
آقای دکتر هزاوهای کارشناس مسئول ارتباط با صنعت هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی نیز از وجود پژوهشگاه تحقیقاتی در هلدینگ خبر دادند و زمینههای همکاری چون طرحهای جهاد علمی، اردوهای راهیان پیشرفت، همایشهای حل مسئله، فرصتهای مطالعاتی و کارآموزی را از فعالیتهای مشترک بین طرفین برشمردند.
در ادامه آقای دکتر قاسمی، رئیس دانشکده اقتصاد، به ظرفیتهای این دانشکده در حوزه اقتصاد انرژی، محیط زیست و تأمین مالی اشاره کردند و آمادگی این دانشکده را برای همکاری در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر اعلام نمودند. آقای دکتر کاظمی نجفآبادی عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه نیز از پویایی رشته حقوق نفت و گاز و توانمندی دانشکده حقوق و علوم سیاسی در آیندهنگاری و سیاستگذاری خبر دادند و فعالیت در حوزه IPC را به عنوان نقطه کلیدی در همکاری دو طرف موردتوجه قرار دادند. در بخش دیگری از سخنرانی نیز آقای دکتر عالیزاد عضو هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی بر لزوم همافزایی و تعریف قراردادهای دقیق با ضمانت اجرایی لازم تأکید کردند و به خلأ گفتمانسازی و تدوین تاریخ شفاهی هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی اشاره داشتند. آقای دکتر جمالیان پور عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری نیز زمینههای همکاری در حسابداری مالی، حاکمیت شرکتی و مدیریت منابع انسانی را تبیین کردند و آمادگی دانشگاه را در این حوزهها اعلام نمودند. آقای دکتر خلیل نژاد عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت و حیابداری نیز بر پیگیری دقیق جزئیات و شروع از مسائل خردمقیاس تأکید کردند و این نقاط همکاری را بسیار ارزشمند تلقی نمودند. خانم دکتر عادلیان راسی مدیر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه نیز در این نشست بر تشکیل جلسات تخصصی با هر دانشکده و پشتیبانی عملیاتی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت از فعالیتهای مشترک، به عنوان یک وظیفه و عنصر لازم برای تعاملات بیشتر در این زمینه تاکید داشتند. در پایان نشست خانم دکتر تیشهیار، معاون پژوهشی دانشگاه، عزم جدی دانشگاه برای تعاملات بیشتر را اعلام کرده و خواستار ارسال نظام مسائل و RFP طرحهای پژوهشی هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی به دانشگاه شدند تا دانشگاه بر اساس این نظام اولویتها بتواند در خدمات رسانی به هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی سهم بزرگی داشته باشد.
نظر شما :